Glazen flessen

De vraag naar ambachtelijke producten stijgt. Heb jij een boerderijwinkel of verkoop je (streek)producten in lokale winkels of zelfs landelijk? Dan wil je dat je product mooi gepresenteerd wordt. Een glazen fles is niet alleen een duurzame verpakking, het draagt ook bij aan de authentieke uitstraling van je product. 

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aandacht voor lokale en gezonde producten

Er is steeds meer vraag naar ambachtelijke producten. Dit hangt samen met de trend om duurzamer te telen en gezonder te eten. Consumenten willen weten waar producten vandaan komen en hoe ze worden gemaakt. Streekproducten vertellen daarbij een duidelijk verhaal. De afstand tussen producent en consument wordt kleiner. 

Presentatie en beleving

Een mooie presentatie van je product draagt bij aan de beleving en aan het verhaal van authenticiteit dat verteld wordt. Glazen flessen zijn uitermate geschikt voor het verpakken van verse zuivel, sappen, sauzen en tal van andere producten. Glas kan eindeloos gerecycled worden en is daarom erg duurzaam. Bovendien geeft het je product een nostalgische uitstraling. Dit past goed bij ambachtelijke producten.  

Glazen flessen leveren in België

Ben je op zoek naar een glazen flessen groothandel welke ook levert in België? Dan ben je bij Catalonië Glas aan het juiste adres. Bij ons kun je glazen flessen al per doos bestellen. Onze eigen transporteur Claassen levert de flessen voor de deur af, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Wanneer de producten vóór 12 uur besteld en betaald worden, zullen deze de volgende werkdag al geleverd worden. De verzendkosten naar België zijn hetzelfde als de verzendkosten binnen Nederland en bedragen minimaal € 24,50. Meer informatie over levertijd en verzendkosten vind je hier.

Sapflessen en sausflessen

De glazen flessen in onze webshop zijn geschikt voor alle soorten niet-alcoholische en niet-koolzuurhoudende producten. Ze worden onder andere gebruikt voor het verpakken van zuivel, fruitsappen, sauzen, olijfolie, azijnsoorten en water. De flessen met een brede monding zijn ook geschikt voor het uitschenken van dikkere producten zoals yoghurt. 

Je kunt onze flessen met of zonder sluiting bestellen. Er zijn twee soorten metalen doppen beschikbaar: met button voor warm afvullen en zonder button voor koud afvullen. Daarnaast hebben wij kunststof sluitingen in de sluitingsmaten 53mm, 63mm en 82mm.