Glazen potten

Catalonië Glas heeft een groot assortiment glazen potten en potjes - met deksel of zonder. Je hebt hierbij de keuze uit standaard potten of verpakkingen met een exclusievere uitstraling. Het grootste gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar.  

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mooie presentatie met glazen potten

Ben jij op zoek naar glasverpakkingen voor je (streek)producten? Je bent natuurlijk trots op de mooie, eerlijke producten die je verkoopt en de juiste verpakking zorgt voor de beleving die je product verdient. Glazen potten zijn uitermate geschikt voor het verpakken van jam, chutneys en andere producten. Glas geeft niet alleen het product een nostalgische uitstraling, maar is ook nog eens een duurzame keuze omdat het eindeloos gerecycled kan worden. Dit past goed bij ambachtelijke producten. 

Er is steeds meer vraag naar streekproducten. Consumenten zijn bewuster bezig met hun voeding. Ze eten duurzamer en kiezen voor ambachtelijke, lokale producten met een verhaal. Boeren en telers kiezen er steeds vaker voor hun producten rechtstreeks aan de consument te verkopen, bijvoorbeeld via een boerderijwinkel, streekwinkel of zelfs de supermarkt. Glazen potten en glazen flessen zijn uiterst geschikt als verpakking voor ambachtelijke en lokale producten.  

Glazen potten met deksel

Wanneer je producten in potten wil verpakken, ben je waarschijnlijk op zoek naar glazen potten met deksel. In ons assortiment vind je naast glazen potten ook losse sluitingen. Deze sluitingen zijn beschikbaar in alle formaten. Voor elke glazen pot op onze website, hebben wij dus ook een bijpassende deksel. Voor de meeste potten hebben wij een metalen deksel, maar voor enkele maten hebben wij ook een kunststof deksel in het assortiment. Bekijk hier alle sluitingen voor onze glazen potten en flessen.

Glazen potten leveren in België

Op zoek naar glazen potten groothandel welke ook levert in België? Bij ons ben je aan het juiste adres. Bij Catalonië Glas kun je glazen potten en glazen flessen al per doos bestellen, maar ook leveren bij glazen potten en flessen per pallet. In België werken wij met onze eigen transporteur Claassen, welke zowel in Vlaanderen als in Wallonië de glazen potten voor de deur aflevert. Producten die vóór 12 uur besteld en betaald worden, kunnen de volgende dag al geleverd worden. De verzendkosten voor België zijn exact hetzelfde als voor Nederland en bedragen minimaal € 24,50.  

Op zoek naar een glazen potjes groothandel?

Bij Catalonië Glas kun je terecht voor standaard glasverpakkingen, maar ook voor glazen potjes en potten met een luxere uitstraling. Denk aan de zeshoekige potjes uit Duitsland of de exclusieve potten met een mooie hoge zilverkleurige deksel uit Italië.

Het assortiment glazen potjes uit Italië is in meerdere opzichten bijzonder te noemen. Het meest in het oog springend zijn de brede zilverkleurige deksels die de potten een exclusieve uitstraling geven. Daarnaast hebben de diverse inhoudsmaten van deze potten dezelfde diameter, waardoor ze goed te stapelen zijn. Je kunt ze dus altijd mooi presenteren, zelfs als je verschillende inhoudsmaten combineert. 

Tot slot zijn er glazen potten die helemaal recht van binnen zijn, waardoor ze voor consumenten makkelijk leeg te maken zijn en "verspilling" wordt voorkomen. Dit model heet "sturzglas", en je vindt ze in verschillende inhoudsmaten ook in onze webshop.