Levering België

De glazen flessen en potten van groothandel Catalonië Glas worden op werkdagen in geheel België geleverd. U kunt onze flessen en potten dus zowel in Vlaanderen als in Wallonië laten leveren. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over het leveren van producten in België.

Hoelang duurt het voor producten geleverd zijn in België?

Door de toegenomen drukte in de logistieke sector neemt een levering binnen België op dit moment zo'n 2-5 werkdagen in beslag. Wanneer u een bestelling voor 12 uur plaatst wordt de bestelling wel dezelfde dag aan de transporteur meegegeven.

Wanneer u producten afneemt per pallet maken wij altijd een offerte op maat. Bestelt u voor de eerste keer producten per pallet bij ons? Dan wordt de bestelling verzonden zodra we de betaling ontvangen hebben.

Verzendmethode en verzendkosten voor België

Uw bestelling wordt bij u aan de deur geleverd door onze vaste vervoerspartner Claassen Logistics. Wij werken met transporteur Claassen Logistics omdat zij onze producten kennen en zeer zorgvuldig hiermee omgaan. Zo zorgen wij ervoor dat u uw glazen flessen en potten zonder breuk kunt ontvangen.

Voor levering van dozen binnen België rekenen wij het volgende:

1-5 dozen:  € 42,50

Neemt u meer dan 5 dozen af, dan rekenen we het pallettarief van € 87,50. Maar hier kunt u dan ook tussen de 6 en 24 dozen op plaatsen.

Plaatst u een zakelijke bestelling? Indien u beschikt over een Belgisch BTW nummer leveren wij de bestelling vrij van BTW.

Retouren

In verband met de kwetsbaarheid van onze producten kunnen wij geen retouren in behandeling nemen. Twijfelt u over welke producten u wilt bestellen en/of deze aan uw wensen voldoen? Neem gerust contact met ons op via 013 - 542 5440. Wij geven u graag persoonlijke advies over uw bestelling.