Glazen jampotten

Maak je zelf jam? Glazen potten zijn een perfecte manier om de jam te bewaren. Het voordeel aan glazen jampotten is dat glas de smaak niet beïnvloed. De jam blijft goed smaken en kan voor een langere tijd bewaard blijven. Bekijk hieronder onze glazen potten welke uitermate geschikt zijn om als jampotten te gebruiken.

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jampotten kopen

Wil je jampotten kopen? Je vindt bij ons jampotten in verschillende inhoudsmaten en met verschillende sluitingsmaten. Wij verkopen glazen potten tot 2 liter, maar voor jampotten raden wij aan om voor een maximale inhoud van 435 ml te kiezen. Glazen jampotten kunnen per doos of pallet besteld worden. Het aantal glazen potten in een doos verschilt per product en kan verschillen van 60 tot 504 potten.

Naast dat glazen jampotten ervoor zorgen dat de smaak goed blijft, bestaat er nog een voordeel aan het gebruiken van glazen potten: deze zijn ondoordringbaar voor bacteriën. In ons assortiment vind je ronde jampotjes en zeshoekige potjes. Daarnaast kun je kiezen tussen smalle hoge of brede lage glazen potjes. Nadat je jouw jampotten hebt uitgekozen, kun je ook een bijpassende sluiting bestellen bij ons. Wij hebben sluitingen in verschillende kleuren en materialen. Bekijk hier al onze sluitingen.

Op zoek naar een jampotten groothandel?

Ben je op zoek naar groothandel waar je grote hoeveelheden jampotten kunt inkopen? Bij Catalonië Glas ben je aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel in glazen flessen en potten. Het grootste gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Bestel daarom direct jouw jampotten via de website. Wil je advies over welke glazen potten je het beste kunt bestellen? Wij voorzien je graag met advies op maat en beantwoorden je vragen. Je kunt ons altijd mailen via info@catalonieglas.nl, bellen op 013 – 542 5440 of het contactformulier op de website invullen.