Olijfolie flessen

Zelfgemaakte olijfolie bewaren? De glazen flessen in ons assortiment zijn perfect voor het opslaan van onder andere olijfolie. In ons glazen flessen assortiment vind je verschillende antiek groene flessen welke uitermate geschikt zijn als glazen olijfolie fles. Bekijk onze olijfolie flessen hieronder.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een olijfolie fles van glas?

In de supermarkt zijn zowel olijfolie flessen van glas als van plastic te vinden. Waarom je zou moeten kiezen voor een olijfolie fles van glas? Er zijn meerdere goede redenen om glas boven plastic te verkiezen. Glas heeft geen invloed op de smaak van het product, de zorgvuldig geproduceerde olijfolie wordt dus niet in smaak aangetast wanneer je deze in een glazen fles bewaart. Ook heeft glas een luxere uitstraling en daarom wordt het vaak gebruikt voor het opslaan van ambachtelijke en luxe producten. Wat daarnaast nog een belangrijke reden is om voor een olijfolie fles van glas te kiezen, is dat glas een duurzame keuze is. Glas kan namelijk eindeloos gerecycled worden en dat is natuurlijk beter voor het milieu.

Flessen voor olijfolie bestellen

Wil jij jouw zelfgemaakte olijfolie ook bewaren in glazen flessen? Bestel bij Catalonië Glas glazen flessen voor olijfolie. Een van de voordelen van bij ons olijfolie flessen bestellen, is dat wij zowel per doos als per pallet leveren. Ben je dus op zoek naar een groothandel voor een grote hoeveelheid glazen olijfolie flessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer je slechts tientallen flessen wil bestellen, kan dat bij ons. Om de olijfolie flessen af te sluiten, hebben wij verschillende sluitingen. Deze zijn beschikbaar in het zwart en zilver. De zilveren schroefdop verkopen we daarnaast ook in een variant met schenker. Bekijk de sluitingen voor olijfolie flessen.