Glazen flessen en potten voor zuivel bestellen

Glazen flessen en potten zijn bijzonder geschikt voor het verpakken van zuivelproducten. De vraag naar ambachtelijke producten stijgt ontzettend hard. Boerderijwinkels worden steeds vaker bezocht en ook vinden deze ambachtelijke zuivelproducten hun weg via lokale supermarkten, landwinkels en speciaalzaken. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen, bieden glazen flessen en potten een perfecte verpakking.

Glazen melkflessen kopen met sluitingen

Op zoek naar grote hoeveelheden glazen melkflessen met bijpassende sluitingen? Bij Catalonië Glas ben je aan het juiste adres. Als groothandel in glazen potten en flessen hebben wij een uitgebreid assortiment, maar kunnen wij ook snel de juiste producten leveren. Ook krijgen wij steeds meer aanvragen voor glazen melkflessen welke gebruikt worden voor een melktap op de boerderij. Hiermee bieden boeren de mogelijkheid om zelf een fles melk te tappen.

Bekijk hier de flessen welke geschikt zijn om als melkfles te gebruiken:

Daarnaast is het ook handig om glazen flessen met sluitingen te kopen. De glazen melkflessen kunnen met verschillende sluitingen geleverd worden. Om de verschillende soorten producten te kunnen onderscheiden, bieden wij de kunststof sluitingen in drie verschillende kleuren aan: blauw, rood, wit, zwart en groen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een metalen sluiting, deze zijn beschikbaar in de kleuren wit, zwart en goud. Bekijk hier al onze sluitingen.

Glazen potten voor yoghurt en andere zuivelproducten

Yoghurt wordt wel eens in glazen flessen verkocht, maar toch zien wij dat veel boeren de voorkeur geven aan glazen potten. De glazen potten hebben namelijk een grotere sluitingsopening waardoor de potten makkelijker leeg te scheppen zijn. Zo kan ook dat laatste beetje yoghurt uit de pot gehaald worden en gaat er zo min mogelijk verloren. Ook voor de glazen potten kunnen wij verschillende sluitingen leveren. 

Bekijk hier de glazen potten welke onder andere gebruikt kunnen worden voor yoghurt:

Bestel jouw zuivelflessen en potten bij groothandel Catalonië Glas

Op zoek naar een partij om grote hoeveelheden glazen melkflessen te bestellen? Als groothandel in glazen flessen en potten kunnen wij dit leveren. Wij verkopen onze flessen en potten per doos of pallet. Wanneer je niet zeker weet welke flessen en potten je het beste kunt bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag met op maat advies en het beantwoorden van je vragen. Je mag ons altijd bellen op 013 – 542 5440, mailen via info@catalonieglas.nl of het contactformulier invullen.