Glazen flessen en potten voor zuivel bestellen

Glazen flessen en potten zijn bijzonder geschikt voor het verpakken van zuivelproducten. De vraag naar ambachtelijke producten stijgt ontzettend hard. Boerderijwinkels worden steeds vaker bezocht en ook vinden deze ambachtelijke zuivelproducten hun weg via lokale supermarkten, landwinkels en speciaalzaken. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen, bieden glazen flessen en potten een perfecte verpakking. Denk bijvoorbeeld aan glazen melkflessen en glazen potten voor yoghurt. 

Glazen potten voor yoghurt en andere zuivelproducten

Yoghurt wordt wel eens in glazen flessen verkocht, maar toch zien wij dat veel boeren de voorkeur geven aan glazen potten. De glazen potten hebben namelijk een grotere sluitingsopening waardoor de potten makkelijker leeg te scheppen zijn. Zo kan ook dat laatste beetje yoghurt uit de pot gehaald worden en gaat er zo min mogelijk verloren. Ook voor de glazen potten kunnen wij verschillende sluitingen leveren. 

Bekijk hier de glazen potten welke onder andere gebruikt kunnen worden voor yoghurt:

Bestel jouw zuivelflessen en potten bij groothandel Catalonië Glas

Op zoek naar een partij om grote hoeveelheden glazen melkflessen te bestellen? Als groothandel in glazen flessen en potten kunnen wij dit leveren. Wij verkopen onze flessen en potten per doos of pallet. Wanneer je niet zeker weet welke flessen en potten je het beste kunt bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag met op maat advies en het beantwoorden van je vragen. Je mag ons altijd bellen op 013 – 542 5440, mailen via info@catalonieglas.nl of het contactformulier invullen.