Kleine glazen flessen

Wil je kleine glazen flessen bestellen voor je producten in te verpakken?  In ons assortiment vind je kleine glazen flesjes met schroefdop. Deze zijn handig om kleinere hoeveelheden te verpakken. De maten van deze verpakkingen zijn 200 ml, 250 ml en 263 ml. Zo kun je niet alleen de grote flessen van 500 ml tot 1 liter, maar ook kleine glazen melkflesjes, sapflesjes of olijfflessen verkopen aan je klanten.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleine glazen flesjes met schroefdop

In ons assortiment hebben we kleine glazen flesjes met schroefdop. Je kunt onze flessen met of zonder sluiting bestellen en er zijn twee soorten metalen doppen beschikbaar: met button voor warm afvullen en zonder button voor koud afvullen. Daarnaast hebben wij kunststof sluitingen in de sluitingsmaten 53mm, 63mm en 82mm. Bestel jouw glazen flessen met dop.

Authentieke uitstraling

De vraag naar ambachtelijke producten stijgt. Heb jij een boerderijwinkel of verkoop je (streek)producten in lokale winkels of zelfs landelijk? Dan wil je dat je producten ook in kleinere hoeveelheden mooi gepresenteerd worden in kleine glazen flessen. Glas kan eindeloos gerecycled worden en is daarom erg duurzaam. Flesjes van glas zijn niet alleen een duurzame verpakking, ze dragen ook bij aan de authentieke uitstraling van je product.

Kleine glazen flessen 250 ml

Kleine glazen flessen 250 ml zijn enorm populair. De flesjes die je hier vindt zijn om en nabij de 250 ml. Glas is ook in kleinere formaten een milieuvriendelijk en duurzaam product. Het kan namelijk gerecycled worden of vaker worden gebruikt. Zo wordt er voorkomen dat er wegwerp verpakkingen worden gebruikt die veel slechter zijn. Tevens is het ook een verrijking voor je presentatie van je producten.

Kleine lege flesjes kopen

Als je kleine lege flesjes wilt kopen voor het mooi verpakken van jouw producten, dan ben je hier op de juiste plek. Wij leveren in Nederland en België en wanneer je voor 12:00 besteld geven we de bestelling dezelfde dag nog mee aan de transporteur. Bestel jouw kleine glazen flessen nu per doos op per pallet.